пятница, 5 октября 2018 г.

Знову відкопали у шахтах: ОБСЄ нарахувала 86 танків "ЛНР" і 43 танки "ДНР"

Місія ОБСЄ порахувала танки окупаційних сил на Донбасі, що розміщені на полігонах
Про це йдеться у звіті ОБСЄ, передає Depo.Донбас.
Зазначається, що 1 жовтня в окупованій частині Луганської області за лініями відведення, однак за межами виділених місць зберігання озброєння на основі доступних СММ даних повітряного спостереження зафіксовано: 27 танків (невстановленого типу) і 4 зенітні ракетні комплекси (невстановленого типу) на полігоні поблизу Бугаївки, 11 танків на полігоні біля н. п. Шимшинівка (27 км на південний захід від Луганська), 30 танків (невстановленого типу) на полігоні неподалік від н. п. Круглик (31 км на південний захід від Луганська), 18 танків (невстановленого типу) на полігоні в районі н. п. Мирне (28 км на південний захід від Луганська).
2 жовтня БПЛА СММ дальнього радіуса дії виявив 17 танків (невстановленого типу) неподалік від Бугаївки та 31 танк (Т-72) біля Круглика.
Крім того, 1 жовтня зафіксовано 43 танки (невстановленого типу) на полігоні біля н. п. Мануйлівка (65 км на схід від Донецька).
Нагадаємо, керівник російського МЗС Сергій Лавров заявляв, що війська ЛНР і "ДНР" знаходять озброєння у шахтах на Донбасі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий