вторник, 13 ноября 2018 г.

Ватажок “ДНР” зізнався, як він хоче захопити весь Донбас

За словами Пушиліна, від силового наступу на Україну "армію" бойовиків "ДНР" стримує лише усвідомлення кількості жертв.

атажок терористів “ДНР” Денис Пушилін, якого нещодавно “обрали” на фейкових псевдовиборах в “республіці”, розповів про свої плани по захопленню Донбасу.
Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це він розповів в інтерв’ю російській “Комсомольській правді”.
За словами головного терориста “ДНР”, від силового наступу на території Донбасу, що підконтрольні українській владі, його стримує лише усвідомлення кількості жертв.
“Дуже важко утримати наших хлопців, які на передовій… Більш того, часто, вони родом з тих місць і “захищають” “ДНР” з 14-го року”, – розповів Пушилін.
Ватажок терористів “ДНР” розповів російським пропагандистам, що українська влада не вважає своїми звільнені від сепаратистів міста Слов’янськ і Краматорськ.
“Україна не вважає Слов’янськ і Краматорськ, наприклад, своїми містами. При відступі вони знищують все, що можливо. Як зробили у Дебальцевому. Дебальцеве – місто маленьке, але ми його досі відновлюємо! Уявіть кількість жертв і руйнувань в Маріуполі. Поки залишається хоч найменший політичний шанс вийти на межі областей, ми його будемо використовувати. Бажання є, але потрібно, щоб воно поєднувалося з можливостями”, – заявив терорист.
Нагадаємо, мешканці окупованого Донбасу вже не вірять у “світле майбутнє”, яке будують бойовики у “республіках” та потроху збираються “емігрувати”.

Комментариев нет:

Отправить комментарий